Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/hhstechniek.nl/public_html/wp-content/themes/masterstudy/inc/redux-framework/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Betafactory - hhstechniek

Betafactory

Betafactory

Bij De Haagse Hogeschool leiden we studenten op als wereldburgers. In de Betafactory bieden we studenten in de minor ‘Living Labs’ de mogelijkheid om in een uitdagende leeromgeving te werken aan onderzoeks- en technologie projecten. We doen dit in multidisciplinaire studententeams en in nauwe samenwerking met onze lectoraten, andere onderwijsinstellingen zoals het ROC Mondriaan en de TU Delft, het bedrijfsleven en overheden zoals de gemeente Delft of Den Haag.

De projecten waar de studenten aan werken zijn actueel en realistisch, innovatief en hebben een duurzaam karakter. Zo ontwikkelen studenten in teamverband een elektrische raceauto of wordt er samen met het lectoraat Smart Sensor Systems gewerkt aan het project URBINN waarin gewerkt wordt aan innovatieve mobiliteitsconcepten en autonoom rijden. Dit is bijvoorbeeld terug te zien in het voertuig ‘Alley hoop’.

We dare you to become a creator!

Om dit mogelijk te maken bevindt zich aan de Rotterdamseweg Betafactory 137, de ruimte waarin het engineering gedeelte plaats vindt. Daarnaast is er Betafactory 16, de werkplaats aan de Abtswoudseweg, waar de bouwwerkzaamheden aan de projecten en voertuigen plaats vinden. Hier is ook ruimte voor studenten om aan projecten te werken die niet in de werkplaatsen in het gebouw aan de Rotterdamseweg gemaakt kunnen worden.

Naast studentenprojecten organiseren we regelmatig samen met de lectoraten en de minor ‘Living Labs’ netwerkbijeenkomsten. Houdt onze evenementenkalender goed in de gaten voor de volgende evenementen.