Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/hhstechniek.nl/public_html/wp-content/themes/masterstudy/inc/redux-framework/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Faculteitsbureau - hhstechniek

Faculteitsbureau

Faculteitsbureau

De studenten, docenten, onderzoekers, lectoren en het management van de opleidingen en lectoraten worden ondersteund door het faculteitsbureau. Om de drie klantgroepen (studenten, docenten/onderzoekers en management) zo goed mogelijk te ondersteunen, hebben wij onze dienstverlening aangepast aan deze drie klantgroepen, respectievelijk in de teams Onderwijsservice (OS), Bedrijfsvoering (BV) en Beleid, Advies en Kwaliteit (BAK). Onder de naam Betafactory worden projecten ondersteund waarin al deze klantgroepen samenwerken, vaak aangevuld met externe partners.

Als faculteitsbureau willen wij een betrouwbare partner zijn voor het realiseren van fantastisch onderwijs en onderzoek. Wij streven ernaar om slimme en effectieve antwoorden te geven op ondersteuningsvragen. Mochten er zaken zijn in de faculteit die jij graag verbeterd ziet, dan gaan wij er voor zorgen dat deze worden uitgezocht en waar mogelijk ook worden opgelost. We zijn te vinden in Den Haag en Delft.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kijk dan in onze Digitale Dienstencatalogus (Alleen voor medewerkers van De Haagse Hogeschool)