Onderwijsinstelling

Onderwijsinstellingen

Voorgezet Onderwijs

Bent u op zoek naar een opdrachtgever voor een Technasiumopdracht, een student die komt ondersteunen bij uw techniek/technasium lessen of wilt u de scholieren eens inlichten over de mogelijkheden omtrent techniek studeren na hun middelbare school? Dat kan! Momenteel verzorgen wij voor meerdere onderwijsinstellingen, zoals het ISW Hoogeland en het Christelijk Lyceum Delft, al Technasiumopdrachten. Denk hierbij aan projecten zoals de auto van de toekomst of een tiny house.

Onze Ambassadeurs voor Techniek verzorgen extra ondersteuning bij de techniek/techansium lessen en leren de scholieren meer over hun opleiding en de mogelijkheden daarvan.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot een bezoek aan onze faculteit, de inzet van Ambassadeurs voor Techniek of een technasium opdracht? Neem dan contact met ons op en vraag naar Jeroen Visser!

MBO

Ook voor het MBO zijn er volop mogelijkheden. Zo werken we in meerdere projecten samen met MBO studenten van onder andere het ROC Mondriaan en de Leidse Instrumentmakers School (LIS). Dit in de vorm van samenwerkingen, maar bijvoorbeeld ook als stageplek bij een van onze living lab projecten of op het faculteitsbureau. Wij zijn een erkend stage leerbedrijf en bieden meerdere malen per jaar stageplekken aan. Deze stages zijn te vinden op stagemarkt.nl.